Mötesplatsen för cirka 20 000 studenter, forskare och en rad växande Life Science-företag.
Naturnära boende

Bosätt dig i Flemingsberg

Har du planer på att söka jobb i Flemingsberg, eller flytta en verksamhet hit, så finns det stora chanser att hitta ett bra boende i närheten. Här finns bostäder för alla smaker, bra skolor och förskolor. I direkt anslutning till Flemingsberg finns bostadsområdena Visättra, Björnkulla och Grantorp. Ett stenkast bort hittar du bland annat Tullinge villastad och Riksten friluftstad.

Ytterligare information om bostäder i Flemingsberg hittar du hos Huddinge kommun.

Här finns ett rikt utbud av friluftsliv bland annat med Visättra sportcenter som rymmer konstfrusen ishall, fotbollsplaner, tennisbanor och promenadstråk. I Flemingsberg finns dessutom belysta skidspår och motionsspår i omväxlande terräng. Flera leder passerar området som Sörmlandsleden och cykelleden Sverigeleden.

Naturreservatet Flemingsbergsskogen ligger också i anslutning till Visättra sportcenter. Detta är en vild och vidsträckt skog där du kan mötas av tystnaden – mitt i ett storstadsområde. Flottsbro friluftsområde ligger också i anslutning till Flemingsberg, känt för sin alpina skidbacke, och möjligheter till bad, stugboende och camping. Lida friluftsområde ligger vackert beläget vid sjön Getaren, och erbjuder bland annat skogsmulle som friluftsgolf.
Eftersom Flemingsberg ligger precis i skarven mellan Huddinge och Botkyrka kommun, har du stora möjligheter att hitta rätt boende för framtiden.