Hälsovägen – ett urbant stadskvarter

I Flemingsberg växer en urban stadsmiljö fram med cirka 12 000 nya bostäder. Större fastighetsbolag bygger sida vid sida med mindre för att komplettera dagens bostadsbestånd. Längs Hälsovägen skapar Riksbyggen, Brabo och Huge boende i olika teman med planerad första inflyttning 2023. Nya bostäder planeras dessutom i Flemingsbergsdalen och Björnkulla.

Läs mer på Huddinge.se

En förlängning av Flemingsbergs centrum

Riksbyggen planerar att bygga ca 183 bostadsrätter. Husen kommer att uppföras som en förlängning av Flemingsbergs centrum med ett levande gatuliv, affärer, caféer och handel. Husen är centralt placerade utmed Hälsovägen med kommunikationer, skola, förskola, centrum, sjukhus och högskola inom nära gångavstånd.

Läs mer

Ett koncept för smartare och mer hälsosamt boende

BRABO bygger 120 bostadsrättslägenheter med preliminär inflyttning 2023. BRABO har utarbetat ett koncept för att skapa ett smartare och mer hälsosamt boende – BRABO aktiv. Detta innebär att de boende har fri tillgång till ett topputrustat gym med bastu i huset, samt att lägenheterna är planerade för ett aktivt och praktiskt liv. I bottenplan finns ett garage som är tillgängligt via hiss.

Läs mer

Stadsmässiga bostäder och förskola

HUGE planerar för cirka 120 hyresrätter, 80 studentbostäder, fem butikslokaler och en förskola med åtta avdelningar. Varierande byggnadshöjd och lokaler i bottenplan kommer att bidra till ett stadsmässigt uttryck.

Läs mer