Gratis aktiviteter för hela familjen

Nu händer det mycket spännande i Flemingsberg. Vi firar med en familjefest för alla med uppträdande av stjärnskottet Lamix och hiphop-sagor med Jompa för de yngre. Kom testa vår klättervägg, cykla ”Alien bike” och fynda på loppis. Kliv in i Fleminghallen och testa badminton eller basket. Ta familjen på lunch vid en av de foodtrucks som finns på plats under hela dagen.
En dag för Flemingsberg arrangeras för andra året i rad som en mötesplats för alla nyfikna på utvecklingen av området.

VÄLKOMMEN HIT!

Här möter du dina grannar som bidrar till ut- vecklingen av Flemingsberg. Kika in i en av Sveriges största domstolar: Södertörns tingsrätt. Delta i rättegångsspel och möt tingsrättens domare. Provsitt en polisbil och ställ frågor till polisen på plats.

Besök friskvårdsanläggningen Medfit som både är en primärvårdsmottagning och en av Stockholms största träningsanläggningar.

Möt även representanter från de fem högskolor och universitet som tillsammans bildar Campus Flemingsberg. Ett unikt campus med cirka 17 000 studenter.

LÄS MER I VÅR TIDNING

MÖT OSS SOM UTVECKLAR FLEMINGSBERG

Byggaktörer, Trafikverket, Campus Flemingsberg, lokalsamhället och många fler kommer att vara på plats. Vi från Huddinge kommun kommer självklart att vara där, så kom och ställ frågor om Flemingsberg eller annat du undrar över.

LÄS MER I VÅR TIDNING

TID OCH PLATS

Ebba Bååts torg, Flemingsberg Öppettider 11-16, lördag 1 september
Hitta hit: Ta pendeltåget till Flemingsberg, utgång Södra. Eller buss till någon av hållplatserna Hälso- vägen, Södertörns högskola, Blickagången, Kvarnängsvägen, Visättra eller Huddinge sjukhus.

HITTA VIA KARTA