Fritidsgården Panncentralen är en mötesplats för unga som går i årskurs 7 till 9.

På Panncentralen kan de hitta gemenskap, träffa andra unga och möta trygga vuxna. Det kommer att finnas ett stort utbud av aktiviteter för många intressen.

En bra och aktiv fritid för unga i Visättra och Flemingsberg

På Panncentralen skapar de unga och ledarna tillsammans en meningsfull och utvecklande fritid. Det är de ungas idéer som ligger till grund för verksamheten.

– Vi är många som med stor spänning och hög förväntan ser fram emot att vi äntligen öppnar upp en fritidsverksamhet i Panncentralen igen. Det ska bli roligt att öppna och ta emot nya besökare, samverka kring målgruppen med skola, vårdnadshavare, föreningsliv och andra berörda parter så att vi kan ge en så bra, relevant och aktiv fritidsverksamhet som möjligt till Visättras och Flemingsbergs ungdomar, säger Raymond Peroti, enhetschef för fritidsgårdarna i Flemingsberg/Visättra och Vårby.

Delar lokaler med Visättraskolan

Fritidsgården kommer att samnyttja lokalen med Visättraskolans fritidshem, vilket skapar goda möjligheter för ett utökat samarbete som bidrar till både ökad trygghet och välmående för elever och till effektiv användning av lokalerna.

– Det är mycket glädjande att vi igen kan erbjuda ungdomarna i Visättra en plats för meningsfulla fritidsaktiviteter och en plats för social samvaro. Att vi också samarbetar med skolan om lokalerna ger oss bra förutsättningar till samarbete med barn- och utbildningsförvaltningen runt våra ungdomar. Jag ser framemot en välbesökt fritidsverksamhet som leds av våra kompetenta medarbetare i kommunen, säger Eeva Laine (S), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Mer information

Fritidsgården Panncentralen

Vid frågor kan du kontakta Raymond Peroti, enhetschef för fritidsgårdarna i Flemingsberg/Visättra och Vårby på raymond.peroti@huddinge.se.

Besök SRV pop-up

2023/07/10|

SRV pop-up är i Flemingsberg 22-23 juli.

Mellan klockan 10.00-16.00 utanför ICA […]

Flemingsberg Block Party

2023/06/05|

Den 15 till 17 juni startar sommaren med en festival i Flemingsberg fylld med musik, konst, film, liveframträdanden, basket, […]

2023-03-27T09:03:55+00:002023/03/27|
Till toppen