AKTUELLT

AKTUELLT

Bild över Flemingsbergs Block Party.

Fantastisk festival i Flemingsberg

Den 24-25 maj genomfördes andra upplagan av Flemingsbergs Block Party. Festivalen för unga och skapad av unga hölls under Regulatorbron. Under två dagar bjöds det på hyllade artister som Jacqline, Imenella och Disa, men även lokala band, dansshower, kultur- och idrottsaktiviteter.

På plats fanns också barnaktiviteter, skönt häng, mat och möjligheter att prova på aktiviteter som konst och bollsporter. I Huddinge Kommuns och Fabeges monter kunde folk se hur utvecklingen kommer gå till för området Flemingsberg.

Några aktiviteter finns kvar

Nu är festivalen nedriggad men delar av festivalområdet är kvar, till exempel en fotbollsplan under vecka 22-23. Stockholm Talent har huvudansvar och de har också bjudit in andra föreningar från Flemingsberg som är på plats varje dag cirka klockan 16.00-19.00.

Festivalen och även efteraktiviteten är ett resultat av det Vinnovaprojekt som löpt under tre år med inkluderande stadsutveckling i fokus.